Skip to content

Healingsessie

Ik vind coaching fantastisch en ik ervaar dat trajecten voor ouders én kinderen grote veranderingen teweegbrengen. Als aanvulling hierop geef ik ook healingsessies. Healing is een prachtige tool om veranderingen te ondersteunen. Een healingsessie is iets heel anders dan een coachsessie en ik vertel je er graag meer over.

Tijdens een healingsessie ben ik een doorgeefluik van de krachtige Universal Healing Energy. Via mijn handen kan ik deze helende energie doorgegeven tijdens een behandeling.

Een healingsessie is een prachtige aanvulling op een traject óf heel fijn om regelmatig voor jezelf te plannen. Maar wat is het nou eigenlijk?

lerarencoaching

Wat is healing?

Bij een healing wordt verstorende energie in jouw systeem afgevoerd, waarna er genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld. Jouw eigen energiesysteem bepaalt wat het wil loslaten en wil ontvangen. Vervolgens bepaalt de Universal Healing Energy zelf naar welke plek het stroomt en in welke hoeveelheid.

Universal Energy Healing werkt helend of ondersteunend bij:

  • Fysieke klachten: rugklachten, nek- en schouderklachten, slecht slapen, migraine.
  • Emotionele klachten: depressiviteit, angsten, je leeg voelen.
  • Mentale klachten: een overactieve geest, overmatig negatieve gedachtepatronen.
  • Spirituele blokkades: het gevoel vast te zitten, niet de essentie van iets kunnen pakken.

Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn, is van tevoren niet te zeggen. Je voelt zelf aan of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord, is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. De werking van de healingenergie stopt niet op het moment dat de healingsessie is beëindigd. De energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken. Daardoor kan het voorkomen dat je pas later de effecten van de healingsessie merkt.

Hoe werkt een healingsessie?

Tijdens de healingsessie lig je op de behandeltafel of zit je in een stoel. Tijdens de behandeling kan je warmte, koude of tintelingen ervaren. Je kunt rillingen krijgen, er kunnen spiertrekkingen optreden, en het kan ook zijn dat er bepaalde emoties loskomen of dat je slaperig wordt. Wat er ook gebeurt, het is allemaal oké. Er gebeurt niets wat jij niet wilt. Hoe je de healingsessie precies ervaart verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen voelen helemaal niks. Dat wil niet zeggen dat het dan niet werkt; de Universal Healing Energy doet zijn werk ook als je het niet bewust ervaart.

Healing is zelfzorg, het is kiezen voor jezelf. Je maakt even helemaal tijd voor jezelf en je hoeft niks. Heerlijk!

Healing is dus ook een prachtige aanvulling binnen een traject, voor volwassenen maar ook voor kinderen. Ik vind healing heerlijk, ik gun iedereen zo’n regelmatige opschoning van zijn of haar energiesysteem.

"Ik ging open en zonder een speciale verwachting naar de healingsessie. Toen ik lag en de muziek klonk, gaf ik me over aan wat er zou komen, misschien ook wel niks. Het overviel me dat m’n keel wat kneep met een vol en zwaar gevoel, de tranen kwamen zomaar even. Daarna voelde ik een kloppend gevoel, en toen rust. Dat bleef ook. Het is een heel fijn en ontspannend gevoel. Na de sessie voelde ik meer ruimte om te ademen. Wat lichter. Wat blijer, merkte ik ook toen ik weer naar huis fietste. Het is echt iets om wat vaker te willen voelen. Een aanrader voor rust in je lijf. Meditatief is 't ook. Het is niet zo dat ik het snap. Maar voelen doe ik het wel. Dank je wel, Bettie."
Anonieme moeder

Healingsessie: praktische zaken

  • Het is nooit helemaal zeker te zeggen hoe lang een healing duurt. Meestal is het fijn om eerst de healing te doen en na de behandeling nog even wat te drinken en na te praten. Ga uit van ongeveer 45 minuten in totaal. Soms is het wat korter, soms wat langer.
  • Het is fijn om helemaal ongestoord te kunnen ontspannen, dus het geluid van je telefoon is uit tijdens de sessie.
  • Je ligt tijdens de behandeling op een behandeltafel op je rug, of je zit in een stoel.
  • Tijdens de healing zijn je schoenen uit.

De prijs van de healingsessie is € 75

Klik hier om gemakkelijk je healing aan te schaffen! Na betaling plannen we samen een datum. Mailen om je healing aan te schaffen, mag uiteraard ook! 

Een healingsessie is nooit een vervanging voor de reguliere geneeskunde.

Dit vonden anderen van hun healing

“Vanmorgen een healing gedaan bij @kindercoach.bijbettie 🌟 Nu voor de tweede keer geweest en ik zal je zeggen, dit ga ik gewoon sowieso 1 x in de maand doen 👏🌻 #zelfzorg Dikke vette tip!!! 🌸 Bettie trok nog een kaart die bij mij past en ja, ook dit klopt.. Heerlijk om zo de week te beginnen 🌿"
Leonie
"Onlangs heb ik een healing van Bettie mogen ervaren. Het is best een beetje ongrijpbaar want echt omschrijven wat er gebeurt en wat je voelt, kun je niet. Na de healing bespraken wij wat ze voelde en wat ze daar eventueel nog verder mee zou kunnen doen voor mij. Ik kon haar punten bevestigen en sta er nu af en toe bij stil, waar gaat mijn energie heen? En dan doe ik wat met de tips die ik kreeg. Ook ga ik zeker een vervolg hieraan geven met een afspraak bij Bettie. Mijn advies - Bij twijfel, doen!"
Judith
"Een week geleden heb ik een healingsessie gehad. Ik had totaal geen idee wat ik ervan kon verwachten. Tijdens de sessie voelde ik mijn lichaam op een bepaald moment ontspannen. De dagen erna merkte ik aan mezelf dat ik meer rust had in m’n lichaam en hoofd. De sessie heeft zeker een positief effect gehad."
Silvia

Zelf ervaren wat een healing voor je doet?

Ben je enthousiast en nieuwsgierig en wil je een healingsessie plannen? Stuur me dan een berichtje via het contactformulier. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken!