Skip to content

Laat je Nine Star Ki-profiel berekenen

Ben je op zoek naar wie je echt bent? Wil je weten waarom je reageert zoals je doet? En waarom je met de ene persoon heel goed overweg kunt en met de andere niet zo goed? Wil je graag weten waar je echte talenten liggen en wat je behoeftes zijn? Nine Star Ki geeft je de antwoorden.

Soms zit je met jezelf in de knoop. Misschien worstel je met jezelf en met het leven. Je bent niet tevreden met hoe het nu is, maar je weet ook niet wat je dan wél wilt. Je vraagt je af wat je eigenlijk echt leuk vindt en waar je krachten liggen. Je zou wel aan de slag willen met je persoonlijke ontwikkeling, maar hoe? Waar begin je?

Nine Star Ki is de perfecte stap naar meer inzicht in jezelf of in een ander. Want misschien wil je niet alleen jezelf beter begrijpen, maar ook je partner of je kind. Je merkt bijvoorbeeld dat je kind en jij verschillend zijn en daardoor ben je automatisch ook veel met jezelf bezig. Welke dingen triggeren je kind? En wat triggert jou? Wat hebben jullie nodig? Hoe zorg je ervoor dat je je kind snapt zodat je beter met hem of haar om kunt gaan? Met jullie Nine Star Ki-profielen zet je de stap naar meer inzicht en begrip.

Herken je jezelf hierin?

 • Je wilt op een laagdrempelige manier meer inzicht krijgen in jezelf of anderen.
 • Je hebt altijd al het gevoel gehad dat je anders bent dan de rest.
 • Je bent op zoek naar jezelf en wilt jezelf beter leren kennen.
 • Je wilt weten waarom je doet zoals je doet.
 • Je wilt weten wat nou eigenlijk écht je kwaliteiten en valkuilen zijn.
 • Je wilt weten hoe je je in relaties tot anderen verhoudt.
 • Je wilt anderen in je leven beter begrijpen, zoals je kind, je partner of je ouders.
 • Je vraagt je af wat je doel is in dit leven.
 • Je bent bezig met spiritualiteit en zelfontwikkeling.
Nine Star Ki Yin Yang

Met Nine Star Ki vind je richting in je leven

Hoe zou het zijn als je jezelf echt goed kende? Als je wist waarom je soms behoefte hebt aan het één, en dan weer aan het ander? Als je snapte waarom je soms tegenstrijdigheid in jezelf voelt? Dan voelt je leven niet meer als een strijd: 

 • Je weet wie je bent en wat je werkelijke basis is.
 • Je ontdekt kwaliteiten waarvan je niet wist dat je ze had.
 • Je voelt het vertrouwen dat je altijd terug kunt vallen op jezelf.
 • Je kijkt met zelfliefde naar jezelf omdat je weet dat je goed bent zoals je bent.
 • Je snapt wat je nodig hebt en waarom je behoeftes soms zo verschillend zijn.
 • Je hebt inzicht in waarom je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt in het leven.
 • Je begrijpt waarom het met de ene persoon beter klikt dan met de ander.
 • Je vindt bevestiging in jezelf in plaats van dat je dit zoekt bij een ander.
 • Je omarmt de tegenstrijdigheden in jezelf.

Door Nine Star Ki ontdek je dat het oké is hoe je bent. Hiermee weet je namelijk hoe je in elkaar zit. Het helpt je te accepteren wie je bent en doet je inzien dat je waardevol bent op je eigen manier. Als je het gevoel hebt dat je jezelf kwijt bent, is dit je routekaart terug. Je hebt als het ware een handleiding voor jezelf. 

"Ik vond het heel bijzonder en ook best wel confronterend. En een echte bevestiging op veel vlakken. Ik heb eruit gehaald dat het helemaal niet vreemd is dat ik me soms zo ‘dubbel’ voel. Ik heb een betere kijk op mezelf gekregen, ik kan nu met de wisselingen in mezelf beter omgaan. Ik heb ook een extra sessie gepland om dieper in te gaan op de Routekaart. Ik zou anderen zeker ook een Routekaart naar Jezelf aanraden. Bij mij werd me echt duidelijk waar veel van mijn gevoel en karakter vandaan komt."
Melanie van der Weide
Bettie Lubbers - Bij Bettie

Hoi, ik ben Bettie

Ik ontdekte Nine Star Ki in 2019 en er ging een wereld voor me open. Ik was eerst nogal sceptisch, want astrologie, tja… Ik hou van spiritualiteit, maar hierbij dacht ik meteen aan de wekelijkse horoscoop in de Tina die ik vroeger las. Hartstikke leuk, maar je vergeet het meteen weer en eigenlijk betekent het niks.

Maar toen ik me verdiepte in Nine Star Ki was ik zo verbaasd! Ik herkende anderen er enorm in, zoals mijn vader en mijn man. Ik was geïntrigeerd en dook er helemaal in. Ik maakte profielen voor mezelf en daarna ook voor anderen. En ook die anderen herkenden zich er enorm is. Ik was razend enthousiast en besloot een opleiding te volgen om alles te weten te komen over Nine Star Ki. 

Tijdens mijn opleiding ging ik ook profielen maken voor mensen buiten mijn eigen kringetje. En ik kreeg ontzettend veel fantastische reacties terug. Vrouwen die zichzelf eindelijk begrepen en hierdoor het gevoel kregen dat ze normaal zijn. Vrouwen die nu snapten waarom ze dingen doen zoals ze ze doen. Ze vroegen me om ook Nine Star Ki-profielen voor hun kinderen en partners te maken. En toen dacht ik: hier kan ik nog veel meer mensen mee helpen.

"Ik vond mijn Nine Star Ki-profiel een feest van herkenning! Ik herkende mezelf héél erg in Betties uitleg! Hierdoor kreeg ik gek genoeg het gevoel dat ik ‘normaal’ ben! Ik heb me mijn hele leven al anders gevoeld dan anderen en door Betties tekst voelde ik waardering. Eindelijk voelde ik dat ik oké ben zoals ik ben. Ik heb echt mezelf anders leren kennen. Voor mij voelde dit heel persoonlijk, duidelijk en warm. Ik zou Nine Star Ki aanraden aan iedereen. Een prachtig cadeau!"
Kristel Schoemans

Maar wat is Nine Star Ki dan precies?

Nine Star Ki is een oude Chinese astrologievorm en betekent ‘energie van de negen sterren’. Het is gelinkt aan de Feng Shui. Daar heb je vast weleens van gehoord. Feng Shui gaat over energie in je huis en Nine Star Ki gaat over de energie die er was toen je geboren werd. Dit hangt samen met de stand van de planeten, de zon en de maan op het moment dat je geboren werd.

Nine Star Ki Elementen

Nine Star Ki is gebaseerd op de oosterse 5-elementenleer die ook in de Feng Shui en in acupunctuur wordt gebruikt. De elementen in deze leer zijn water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze 5 elementen volgen elkaar op in een voedende reeks: water voedt hout, hout voedt het vuur, de restanten van vuur voeden de aarde, aarde is de voedingsbodem voor metalen, en de metalen geven voeding aan het water. Er is ook een controlerende reeks: water blust vuur, vuur smelt metaal, metaal hakt hout om, hout maakt de aarde kapot en aarde vertroebelt water.

Deze cycli gelden niet alleen voor de aarde, maar ook voor ons. Nine Star Ki werkt met deze 5 elementen en daarbinnen zijn 9 verschijningsvormen. Aan de hand van je geboortedatum kun je berekenen welke cijferreeks bij jou hoort en welke elementen en bijbehorende verschijningsvormen jij dus in je hebt. En dat is heel waardevol, want het leert je van alles over hoe je bent, wat je nodig hebt in je leven, en wat je kwaliteiten zijn. Je kunt Nine Star Ki ook gebruiken om relaties tussen jou en anderen te verduidelijken. Waarom klikt het bijvoorbeeld zo goed met die ene vriendin, maar niet met die irritante collega?

Hoe helpt Nine Star Ki jou in je leven?

Nine Star Ki vertelt je wat je grootste kwaliteiten zijn en je valkuilen. Het laat je je behoeftes zien. En het vertelt je ook waarom je soms tegenstrijdigheden in jezelf voelt. In bepaalde reeksen voel je innerlijk namelijk verschillende behoeftes, bijvoorbeeld als je een combinatie bent van Hout en Metaal. Met het Hout-element hou je enorm van groei, heb je veel ideeën, hou je een hoog tempo aan, heb je behoefte aan veel bewegen, en heb je moeite met structuur aanbrengen. Metalen hebben juist behoefte aan structuur en willen weten waar ze aan toe zijn. Zij hebben kaders nodig. Ben je zowel Metaal als Hout, dan kan dat innerlijk soms heel verwarrend zijn. Je hebt tegenstrijdige behoeftes en misschien heb je geen idee waarom. De mensen om je heen begrijpen je misschien ook niet altijd.

Tegenstrijdigheden in jezelf kunnen behoorlijk lastig zijn. Maar als je eenmaal weet waarom ze er zijn en wat het je oplevert, kan dat zoveel opluchting geven. En dat is ook wat mijn klanten zeggen: dat ze zichzelf eindelijk beter begrijpen. En het geeft je bijvoorbeeld ook heel veel inzicht in je kinderen als je hun reeksen weet.

En natuurlijk is het zo dat je opvoeding en levenservaring enorm meespelen in hoe je je ontwikkeld hebt door je leven heen. Maar dat verandert je blauwdruk niet. En dat is eigenlijk wat Nine Star Ki is: een routekaart naar jezelf. Als je jezelf beter wilt begrijpen, is Nine Star Ki onmisbaar.

"In het Nine Star Ki-profiel vond ik een bevestiging en herkenning van mezelf. Van wie ik ben, hoe ik handel en hoe ik reageer. Ik snap nu waarom ik met sommige dingen steeds tegen mezelf aan loop. Door de uitleg kan ik mezelf meer accepteren en voel ik berusting in wie ik ben. Nine Star Ki geeft je handvatten en richting aan wie je in de basis bent. Het is een prettig hulpmiddel als je vanuit meer erkenning en liefde naar jezelf wilt kijken."
Miriam Middelkoop

Laat jouw Nine Star Ki-profiel berekenen

Wil jij weten wat je Nine Star Ki-reeks is? En wil je inzicht in wat dit betekent voor jou als persoon? Laat dan een Nine Star Ki Routekaart naar Jezelf maken. Hiervoor heb ik alleen je naam en je geboortedatum nodig. Ik bereken je reeks en naar aanleiding daarvan krijg je van mij een document van zo’n 8 tot 10 A4’tjes. Daarin ontdek je wat je kwaliteiten, valkuilen en behoeftes zijn. Daarnaast vertel ik je wat jouw drie elementen doen in relatie tot elkaar. Hierdoor krijg je een heel accurate beschrijving van jezelf. Je hebt hiermee een waardevol document in handen dat je richting, vertrouwen en inzicht geeft. Een routekaart van jezelf.

Na het lezen van de routekaart komen er vaak vragen. Dat is heel normaal. Nine Star Ki vertelt je erg veel over jezelf, maar uiteindelijk is ieder mens anders en heeft iedereen andere ervaringen in het leven. Wil jij meer info over Nine Star Ki? Wil je je vragen kunnen stellen? Kies dan voor het middelste pakket van 2 sterren. Dan plannen we een gesprek van 1 uur, zodat je me alles kunt vragen. Ik geef je dan ook nog meer uitleg over Nine Star Ki en je krijgt extra informatie die nog meer op jou is toegespitst.

Ook is een Routekaart een prachtig startpunt voor een traject. Zo duiken we al in wie jij bent en kunnen we van daaruit verder werken.

"Ik heb de Routekaart naar Jezelf gekocht en vond het heel bijzonder. Ik vond het soms confronterend, maar wel helder. Dat Bettie precies weet wat ik nodig heb, vond ik heel mooi om te lezen. Ik doe al jaren astrologie, maar dit is echt hoe ik me voel en ben. Dit heb ik nog nooit zo ervaren bij de astrologie. Ik vond het heel duidelijk. Ik heb er veel uitgehaald over mezelf, ik word bevestigd in wie ik ben. Ik kon het ook aan mijn man laten lezen, zodat hij me ook beter begrijpt. Ik zou nog wel meer verdieping willen door een sessie over Nine Star Ki. Ik zou het anderen ook aanraden. Soms denk je dat je spoken ziet, dat het niet klopt wat je voelt of denkt, maar weet je het eigenlijk wel. Dit is een bevestiging dat je het wel goed ziet. De prijs van de Routekaart is het echt waard."
Anoniem

De mogelijkheden voor jouw
Nine Star Ki-profiel

Nine Star Ki-profiel berekenen

1 ster

 • 1 Nine Star Ki-routekaart

€ 45

Nine Star Ki-profiel berekenen

2 sterren

 • 1 Nine Star Ki-routekaart
 • Een aanvullend consult van 1 uur

€ 110

Nine Star Ki-profiel berekenen

3 sterren

 • 1 Nine Star Ki-routekaart voor jezelf
 • 1 Nine Star Ki-routekaart voor je kind
 • Een aanvullend consult van 1 uur

€ 150

Een routekaart voor je leven

Ben je klaar voor meer inzicht in jezelf? Wil je een Nine Star Ki-profiel voor jezelf, je kind of voor iemand anders? Stuur me een bericht!

Dit zeggen anderen over hun profiel

"Ik vond het fijn om vanuit Nine Star Ki te weten dat er bepaalde dingen in je karakter vastliggen. Ik heb mezelf beter leren kennen door deze kennis, maar het leverde me ook nieuwe vragen op. Bettie kon mijn vragen beantwoorden, dat was erg prettig en nuttig. Als je uit het oog verloren bent wie je in de basis bent en dat wil uitzoeken, dan is Nine Star Ki echt een aanrader."
Marleen van de Boomen
"Ik vond het prachtig om zo'n treffende omschrijving te ontvangen van mijn persoonlijkheid. Het klopte fantastisch. Voor mij was het een bevestiging om te zien dat ik goed bezig ben met het "zijn van mezelf". Het was ook heel erg to the point. Ik kan het dus iedereen aanraden om te lezen wat voor bijzonder wezen je in de kern bent. Ook is het natuurlijk enig om dit cadeau te doen aan een ander."
Yolanda
"Door Nine Star Ki weet ik nu dat het oké is niet altijd te weten wat ik wil. En dat ik door dingen te ervaren leer waar mijn passie ligt. Ik mag meestromen en daardoor vertrouw ik erop dat ik bij een doel kom dat mij gelukkig maakt. Ik zie dankzij mijn Nine Star Ki-profiel steeds meer in dat ik net als anderen waardevol ben op mijn manier. Ik hoef me niet aan te passen, zodat mensen mij leuker vinden. Ik heb mijn eigen kwaliteiten, waarmee ik ook anderen weer vooruit kan helpen."
Laura van Leerdam

Vraag je Nine Star Ki-profiel aan

Inzicht in jezelf of in de mensen om je heen is zó waardevol! Wil je meer weten over Nine Star Ki of wil je een routekaart aanvragen? Stuur me dan een bericht, dan neem ik snel contact met je op.