Skip to content

Familie opstellingen in Coevorden

Familie opstellingen worden steeds populairder. En niet voor niks! Toen ik begin 20 was, kwam ik er voor het eerst mee in aanraking en sindsdien ben ik talloze keren representant geweest (geen idee wat dat is? Geen probleem, lees gewoon verder!). Ik heb zelf ook meerdere opstellingen mogen ervaren en nu kan ik zelf opstellingen faciliteren! En daar kun jij bij zijn.

oudercoaching

Wat zijn familie opstellingen?

Een familieopstelling is als een levendige, interactieve kaart van jouw familieverhaal. Stel je voor dat je naar een toneelstuk kijkt, waarin de acteurs de leden van jouw familie vertegenwoordigen. Door deze “levende sculptuur” ontstaat er een uniek inzicht in onderliggende dynamieken en patronen. Overigens wordt er tijdens opstellingen zeker geen toneel gespeeld, maar ik vergelijk het met een toneelstuk om het wat te verhelderen. Want opstellingen geven een heel eerlijk en echt beeld, waarin anderen jou, je familie of emoties vertegenwoordigen (representeren). 

Het is goed om te weten dat familie opstellingen niet altijd over je familie hoeven te gaan. Je kunt van alles opstellen. Elke hulpvraag is welkom. Van ‘waarom bots ik zo met mijn vader?’ tot ‘hoe kan ik omgaan met mijn onzekerheid?’ Je hulpvraag hoeft ook niet met je familie te maken te hebben, zolang het maar over jezelf gaat! 

Hoe werkt het?

Jij bent de regisseur van de opstelling, ik begeleid je erdoor heen. Je kiest mensen uit de groep om de rollen van je familieleden in te nemen. Of we kiezen dit samen. Dit noem je representanten. Op deze manier ontstaat er een fysieke representatie van jouw familiedynamiek of het probleem waar je tegenaan loopt. Het resultaat? Inzichten, begrip in dynamieken en patronen en… rust. Rust en helderheid!  

Wat kun je verwachten?

Dieper inzicht: Ontdek onverwachte verbanden en begrijp waarom bepaalde patronen zich herhalen.

Emotionele verlichting: Door de dynamieken in beeld te brengen, ontstaat er ruimte voor heling en verandering.

Versterkte relaties: Familieopstellingen kunnen de onderlinge banden versterken en een gevoel van harmonie bevorderen.

Voor wie? Iedereen die nieuwsgierig is naar persoonlijke groei/ontwikkeling en het begrijpen van familierelaties is welkom. Er is geen ervaring vereist, alleen een open hart en geest.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? En vind je het ook spannend?

Dat snap ik helemaal. Voor veel mensen is je kwetsbaar opstellen in een groep gewoon spannend. Maar laat je daardoor alsjeblieft niet tegenhouden! In de vrouwencirkels die ik al tijden organiseer zorg ik altijd voor een veilige sfeer en dat ga ik ook doen bij de opstellingen. En weet je, er komen gelijkgestemden. De anderen die zich opgeven vinden het waarschijnlijk ook spannend. Maar zijn ook benieuwd, nieuwsgierig. Net als jij. Dus, waag de sprong en kom eens kennismaken met familie opstellingen. Ik zorg voor een waardevolle, veilig en fijne avond. We zijn met maximaal 10 deelnemers, dus de groep is niet té groot.

Ik heb een podcast en ik heb ook wat verschillende afleveringen opgenomen die voor jou interessant kunnen zijn. 

Klik hier voor een aflevering waarin ik vertel over het kijken met een systemische blik. Ik vertel hierin over de basisprincipes van het systemisch werk. In de podcast geef ik je ook een superpraktische tip!

Klik hier als je het heel spannend vind om je op te geven voor iets in een groep, zoals opstellingen of een vrouwencirkel. Ik weet zeker dat ik je in deze aflevering anders laat kijken naar je spanning! 

Klik hier als je meer wilt weten over opstelling zelf. Hier vertel ik je over hoe familie opstellingen in z’n werk gaan en waarom heb zo helpend is. 

 

De volgende avond waar je je voor kunt opgeven is vrijdagavond 1 maart! We starten 19.30 uur. De avond vindt plaats in Fotostudio 9, als je je aanmeldt ontvang je alle details wat betreft de locatie. Deze avond organiseer ik samen met Sasja Kinds. Wij gaan samen vaker dagdelen begeleiden waarin we je meenemen in opstellingen. Die data vind je binnenkort ook hier! Voor vrijdag 1 maart koop je hier je kaartje!

Je bent vrijdag 1 maart van harte welkom bij onze magische avond!

Data opstellingen onder begeleiding van Bettie en Sasja:

Vrijdagavond 1 maart 2024 – 19.30 uur in Coevorden, Fotostudio 9. Max. 10 personen. Koop hier je kaartje. 

Vrijdagavond 22 maart 2024 – 19.30 uur in Westerbork, buurthuis Annie Londo. Max. 12 personen. Koop hier je kaartje.

Zaterdagmiddag 20 april 2024 – 13.30 uur in Coevorden, Fotostudio 9. Max 10 personen. Koop hier je kaartje. 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Volg me dan op Instagram (hier ben ik het actiefst en deel ik leuke tips en nieuwtjes) of schrijf je in voor mijn updates. Dan ontvang je af en toe een mailtje van me en ben je op de hoogte van nieuwtjes en kortingscodes.

En heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel dan niet om me gewoon een mailtje te sturen, ik klets graag even met je!

 

Meer weten?

Heb je nog vragen? Stuur me dan gewoon een berichtje!