Skip to content

Meditaties

Zie je er rond etenstijd al tegen op dat je je kind naar bed moet brengen? Dat kan ik me voorstellen als je kind slecht slaapt. Je weet gewoon dat je veel tijd kwijt bent aan het naar bed brengen. Kinderen die moeilijk in slapen, hebben jou soms nog heel lang nodig om. En dat is behoorlijk pittig als ouders. Daarom heb ik een aantal mooie slaapmeditaties voor kinderen gemaakt die moeilijk inslapen of last hebben van een druk hoofd.

Ik krijg vaak reacties van ouders dat ze zo enorm blij zijn met de slaapmeditaties. Ze helpen heel goed om kinderen lekker in slaap te laten vallen. Ze worden ook heel erg veel beluisterd!

Dus heb jij behoefte aan een rustige slaapmeditatie voor je kind zodat hij of zij de dag los kan laten en lekker in slaap kan vallen? Kijk dan eens bij mijn podcast.

Meditaties voor kinderen

In mijn podcast staat een mix van verschillende afleveringen. Je vindt er slaapmeditaties voor kinderen, maar ook afleveringen waarin ik lekker klets over opvoeding, omgaan met emoties bij kinderen, grenzen stellen en de 9-jaarsfase. Maar er zijn ook afleveringen die voor jou als volwassene heel interessant zijn én er staan ook meditaties voor jou in!

Als je even door de afleveringen scrolt, kom je de slaapmeditaties vanzelf tegen.

Ik wens je kind én jou een fijne avond toe!

Wil je kennismaken?

Zie je een intakegespek wel zitten? Leuk! Neem contact met me op, zodat we snel samen aan de slag kunnen.