Skip to content

Op zoek naar jezelf? Op zoek naar meer rust?

Ik heb een fantastische eerste stap voor je! Ik snap je helemaal, het is af en toe veel. Een gezin, werk, een sociaal leven, je huis op orde houden.. En ik weet nog goed hoe ik me voelde toen mijn peuters kleuters waren geworden en naar school gingen.. Ik dacht opeens ‘en wie ben ik nu eigenlijk..?’ Want jonge kinderen zijn fantastisch, je geeft ze al je energie en aandacht, maar daardoor blijft er weinig over voor jezelf. Misschien zit jij nu wel in zo’n periode. 

Of misschien wil je gewoon jezelf beter leren kennen, ontdekken wat je nu écht wilt in het leven. Dan heb ik iets tofs voor je!

Ik heb een hele mooie en fijne visualisatie voor je opgenomen! Een visualisatie die je meeneemt op een mooie reis, een reis naar jezelf. In deze visualisatie ontdekt je jezelf op andere lagen dan je al kende. Je hoeft niets te doen, alleen maar de visualisatie aan te zetten en naar mijn stem te luisteren! Hoe heerlijk is dat! 

Hij duurt 18 minuutjes en in die 18 minuten kom je tot rust en ga je je innerlijke vuurtje weer voelen. Ga je ontdekken wie jij bent, wat jij te bieden hebt! 

Het enige wat je hoeft te doen is je hieronder aanmelden en dan ontvang je de link in je mailbox! 

Gewoon gratis voor jou, omdat ik weet hoe belangrijk het is om rust te vinden en jezelf te kennen en te begrijpen. 

Vul hieronder je naam en mail adres is en de visualisatie is van jou!

Veel liefs Bettie

lerarencoaching
Gratis visualisatie
"Onlangs heb ik een healing van Bettie mogen ervaren. Het is best een beetje ongrijpbaar want echt omschrijven wat er gebeurt en wat je voelt, kun je niet. Na de healing bespraken wij wat ze voelde en wat ze daar eventueel nog verder mee zou kunnen doen voor mij. Ik kon haar punten bevestigen en sta er nu af en toe bij stil, waar gaat mijn energie heen? En dan doe ik wat met de tips die ik kreeg. Ook ga ik zeker een vervolg hieraan geven met een afspraak bij Bettie. Mijn advies - Bij twijfel, doen!"
Judith
"Een week geleden heb ik een healingsessie gehad. Ik had totaal geen idee wat ik ervan kon verwachten. Tijdens de sessie voelde ik mijn lichaam op een bepaald moment ontspannen. De dagen erna merkte ik aan mezelf dat ik meer rust had in m’n lichaam en hoofd. De sessie heeft zeker een positief effect gehad."
Silvia