Skip to content

Weerbaarheidstraining: 'Dit ben ik!'

Trekt je kind zich meer terug in zichzelf? Hij zit meer op z’n kamer en praat weinig over wat hij heeft meegemaakt. Je ziet dat je kind piekert, niet kan slapen en niet naar school wil. Eerder speelde hij of zij veel met anderen, maar dat lijkt opeens minder te worden. Ze wil er graag bij horen, maar dat lukt steeds niet. De vrienden wisselen en je kind wordt er onrustig van. Je de ‘negatieve’ emoties, zoals verdriet en boosheid bij je kind heftiger worden. Kortom, je kind zit niet lekker in zijn of haar vel. Met een weerbaarheidstraining brengen we daar verandering in!

De weerbaarheidstraining ‘Dit ben ik!’ heb ik speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 9 en de 12 jaar. De training gaat vooral over weerbaarheid, maar is veel meer dan dat. Je kind ontdekt ook wat zijn of haar kwaliteiten en talenten zijn. Én hoe hij die inzet om zich lekker te voelen!

We gaat het hebben over zelfvertrouwen en dat doen we op verschillende manieren. We kijken bijvoorbeeld naar lichaamstaal en lichaamshouding, we ontdekken de kracht van gedachten en we gaan creatief aan de slag.

Ook vriendschap is een groot thema bij kinderen tussen de 9 en de 12. Daarom gaan we hier ook uitgebreid op in tijdens de training. Wat is vriendschap eigenlijk? Wat betekent het? En welke soorten vriendschap zijn er?

Weerbaarheidstraining kind Drenthe

Je kind wordt zelfverzekerder, gaat meer stralen en leert zichzelf kennen!

Weerbaarheidstraining voor kinderen

Hoe werkt de weerbaarheidstraining?

Ik geef de training ‘Dit ben ik!’ in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen. We komen 7 keer bij elkaar en elke bijeenkomst duurt anderhalf uur. Bij elke sessie krijgt je kind drinken, wat gezonds en wat lekkers. Je kind krijgt een map mee waarin hij of zij de gemaakte oefeningen in kan bewaren én aan jullie kan laten zien. En aan het eind van de training krijg je kind een kleine verrassing mee naar huis.

Een paar weken na de training hebben we een korte terugkomsessie om elkaar weer te zien en te kijken hoe het met iedereen gaat.

"Onze dochter had weinig zelfvertrouwen en had op school steeds onenigheid met de meiden. Door de coaching met Bettie hebben ze samen gekeken naar haar sterke punten, wat is je kracht en je talent. Spelenderwijs heeft ze een heleboel nieuwe dingen geleerd die ze weer kon toepassen op school. Nu gaat het daardoor weer goed! Wij en onze dochter vonden het een fijn proces. Bettie is heel leuk met kinderen en onze dochter voelde zich al heel snel op haar gemak bij Bettie. Wij zijn blij met de resultaten en merken dat onze dochter weer beter in haar vel zit."

Weerbaarheidstraining 'Dit ben ik!'

Weerbaarheidstraining kind Drenthe

Dit ben ik!

  • 7 bijeenkomsten
  • 1 terugkomdag
  • Inclusief map met oefeningen
  • Inclusief drinken en wat lekkers

€ 375

In 2 termijnen betalen is mogelijk.

Gun jij je kind een boost in zelfvertrouwen?

Ben je benieuwd naar de start van de training? Neem dan contact met me op! Mail naar bettie@bijbettie.nl of vul het contactformulier in en dan spreken we elkaar snel!