Nine Star Ki: jezelf echt leren kennen

Ik weet het nog precies. Ik zat op de bank, met een kop thee en m’n laptop op schoot, te luisteren naar Nadine. Ze was een Facebook live aan het geven en ze vertelde over iets dat ‘8 aarde’ heette. Ze noemde allemaal persoonskenmerken op en ik zat aan m’n laptop gekluisterd. Ze vertelde en vertelde en… m’n mond viel open. Dit was bizar! Het leek wel alsof ze m’n vader aan het beschrijven was! Ik snapte er niks van. Hoe dan??? Ik pakte m’n telefoon om uit te rekenen of dat ook zo was en ja hoor, mijn vader is een 8 aarde. En toen wist ik het. Nine Star Ki, daar móést ik meer van weten!

Dit was de start van een reis in de wereld van Nine Star Ki. Een term die voor veel mensen abracadabra is, en logisch ook! Weinig mensen kennen deze vorm van astrologie, want dat is het. Een vorm van astrologie. Ik ben er helemaal in gedoken en blijf me erin ontwikkelen. Ik vind het zulke gave kennis en in deze blog vertel ik je er meer over, want in mijn praktijk werk ik hiermee.

Wie ben je écht?

Nine Star Ki (NSK) is een van de oudste vormen van astrologie (misschien wel dé oudste) en komt uit het oosten. De kennis van NSK is gekoppeld aan acupunctuur en Feng Shui. Deze twee stromingen werken met dezelfde elementen. 

Met NSK kom je erachter wie je bent. Het geeft je een vrij nauwkeurige beschrijving van jouw persoonlijkheid, je emoties, je innerlijke wereld, je behoeftes, je handelen en hoe je overkomt op anderen. Hoe vaag de uitleg van NSK klinkt, zo praktisch is de uitwerking. Want als je bijvoorbeeld bij mij een Routekaart naar Jezelf koopt, ontvang je eigenlijk een handleiding van jezelf. Een Routekaart naar jouw kern, naar wie je werkelijk bent. En dat is zoooo gaaf! 

Hoe werkt Nine Star Ki?

Nine Star Ki werkt vanuit jouw geboortedatum. Als je mij je geboortedatum geeft, reken ik jouw NSK-reeks uit. Deze reeks bestaat uit 3 getallen en elementen. Er zijn in totaal 5 elementen en 9 getallen (of verschijningsvormen). We werken met de elementen water, hout, vuur, aarde en metaal. En van elk element zijn er 1, 2 of 3 verschijningsvormen. Zo heb je 1 water, 2 aarde, 3 hout, 4 hout, 5 aarde, 6 metaal, 7 metaal, 8 aarde en 9 vuur. 

Je reeks bestaat dus uit drie van de bovenstaande elementen. Mijn reeks is bijvoorbeeld 766. 7 Metaal – 6 metaal – 6 metaal. Mijn reeks bestaat dus uit één element. Maar jouw reeks kan bijvoorbeeld 481 zijn, 4 hout – 8 aarde – 1 water. Of 279, 2 aarde – 7 metaal – 9 vuur. 

Wat betekenen de getallen van Nine Star Ki?

De getallen hebben allemaal in functie in jouw reeks. Het eerste element staat namelijk voor wie je écht bent, in de kern. Jouw grootste groeipotentie zit in je eerste element. Bij mij dus de 7 metaal. Je tweede element staat voor je innerlijk en je emoties. Dat is bij mij de 6 metaal. En het laatste element is jouw handelingselement, dus hoe handel je én hoe kom je over op anderen. Dat is bij mij ook een 6 metaal. 

Die combinatie van 3 elementen vertellen wie jij bent. Wat jouw behoeftes in het leven zijn. Waar je talenten liggen, maar ook je valkuilen. Nine Star Ki werkt met yin en yang. Dat betekent dat ik uitga van kenmerken die een yin-kant hebben en een yang-kant. Dus één van jouw kenmerken kan zijn dat jij als bijvoorbeeld 2 aarde heel erg graag zorgt voor anderen. Dat is een prachtige kwaliteit: je ziet anderen, je voelt aan wat ze nodig hebben en staat altijd klaar. Maar de keerzijde is dat je jezelf vaak vergeet. Je zet jezelf onderaan je prio-lijstje en dat kan een enorme valkuil zijn. 

Of misschien is jouw eerste element 6 metaal en ben je een echte leider. Doortastend, actiegericht, je ziet de lange termijn en houdt graag de controle. Maar de keerzijde is dat je moeilijk loslaat en eigenlijk het liefst alles zelf wilt doen. En dat zorgt weer voor werkdruk en stress. 

Zo heeft elk element een prachtige lijst van kenmerken die bij dat element horen. En die kenmerken kunnen zich ontwikkelen als kwaliteit of als valkuil.

Nu is het ook zo dat opvoeding en levenservaring een flinke impact heeft op wie jij bent. Misschien heb je als kind niet helemaal jezelf kunnen zijn en voel je je daarom altijd nét niet helemaal lekker in je vel. Of misschien heb je iets heftigs in je leven meegemaakt wat je veranderd heeft. Nine Star Ki kan je dan helpen jezelf en je eigen kern terug te vinden, je kwaliteiten weer te omarmen, jezelf te accepteren. 

De mogelijkheden met Nine Star Ki

Hoe tof zou het zijn om de handleiding van je kind te weten? Je kunt natuurlijk een Routekaart aanvragen voor jezelf en je verdiepen in je eigen reeks. Maar hoe gaaf is het om ook de reeks van je kinderen te weten en daardoor ook de dynamiek in je gezin te ontrafelen! Ik heb al meerdere sessies mogen geven over gezinsdynamieken en de kwartjes die dan vallen… dat is echt zo gaaf! 

Laat je Nine Star Ki-profiel berekenen

Nine Star Ki is dé tool om jezelf weer te ontdekken. Te weten wat nou écht bij jou past. Denk je nu, dáár heb ik behoefte aan? Op de website staan drie pakketten voor je klaar. Als eerste de Routekaart naar Jezelf, een super waardevol document helemaal over jou. Jouw reeks. 

Als je meer verdieping wilt, kies dan voor pakket 2. Dan plannen we gelijk een sessie en waarin we jouw reeks helemaal uitdiepen. Je kunt al je vragen stellen en we nemen eventueel ook de reeksen van je gezin mee in de sessie. 

In pakket 3 kun je naast je eigen Routekaart en een sessie ook nog een tweede Routekaart bestellen, bijvoorbeeld voor je partner of je kind. 

Ervaringen van anderen over hun Nine Star Ki-profiel

Neem vooral een kijkje op mijn site voor meer informatie én reviews! De mensen die je voor zijn gegaan zijn allemaal onder de indruk van de Routekaart en hebben er écht iets aan. Ook in mijn highlights op insta kun je veel reviews lezen, echt een aanrader om even te doen! 

Ik deel hieronder een paar reacties met je:

Marleen over de Routekaart naar Jezelf:

“Toen ik de routekaart over mijzelf las, was ik erg verbaasd. Ik herkende er zo veel in van mij zelf, dat had ik niet echt verwacht. Soms raakte het echt de pijnpunten van mij, waardoor het mij echt heel erg heeft geraakt en ook aan het denken heeft gezet.

Het is een echte eyeopener geweest voor mij en heeft me aan het denken gezet over zaken die ik graag wil aanpakken en wil veranderen. Ik denk er ook nog sterk aan om het voor mijn kinderen aan te vragen, omdat het echt veel inzichten en handvatten geeft.

Ook is het prettig dat Bettie altijd open staat voor vragen en/of een gesprek om zaken na te bespreken of te verduidelijken. Ik heb het al veel aangeraden in mijn familie en vriendenkring. Je kunt er echt veel aan hebben en uithalen en dat is dit geld zeker waard.”

Mirella heeft de Routekaart gekocht en stuurde me deze reactie:

“Ook ik heb mijn Routekaart van Bettie mogen ontvangen. Tijdens het lezen van het verslag had ik het gevoel alsof Bettie mij al jaren kent. Alsof ze mijn beste vriendin is die vertelt hoe ik diep van binnen in elkaar zit! Ik was stomverbaasd en ook superenthousiast. Het raakte mij echt!

Bij een aantal punten herkende ik mezelf eerst niet maar door de informatie een paar dagen te laten zakken en er nog eens goed over na te denken kwam ik tot de conclusie dat het valkuilen waren waar ik vroeger wel last van had en kwaliteiten die ik niet gebruikte.

Ik heb ook nog allerlei vragen op Bettie afgevuurd, want als ik enthousiast ben dan wil ik echt alles weten en een duidelijke uitleg gekregen. Ik vind het echt ontzettend gaaf en laat nu ook een uitwerking maken voor mijn kinderen! Bettie nogmaals bedankt!”

Pien:

“Ik vond het heel bijzonder om mijn Routekaart te lezen. Mijn reeks is 647 (6 metaal – 4 hout – 7 metaal). Ik begon te lezen over 6 metaal, maar daar herkende ik me totaal niet in. De 4 hout daarentegen vertelt juist precies wie ik nu ben! Bijna alles wat er staat, is zó mij!

Om een voorbeeld te noemen: Als er te veel van mij gevraagd wordt, raak ik in paniek. Ik heb dat bijvoorbeeld met koken met kerst voor de familie. Als ik 5 of 6 dingen tegelijkertijd in de gaten moet houden, raak ik echt in paniek. Ook vond ik het mooi te lezen dat ik goed met anderen kan meebuigen, maar uiteindelijk wel mijn eigen plan trek. Ik vind het interessant om andere meningen te horen, maar dat wil niet zeggen dat ik daar dan hetzelfde over denk.

Ik heb mezelf door de Routekaart echt beter leren kennen. Ik snap nu bijvoorbeeld waarom ik ruzies vermijd en waarom ik soms zo overweldigd kan zijn door mijn drukke hoofd.

Ik vond het fijn dat ik vragen kon stellen over de Routekaart. Door het gesprek dat we samen hebben gehad, Bettie’s duidelijke uitleg en gerichte vragen aan mij, werd me duidelijk waarom ik me meer verbonden voel met 4 hout, maar ook dat ik mijn 6 metaal bijvoorbeeld wel kan ontwikkelen als ik dat zou willen, want het zit ergens wel in mij.

Ik kan iedereen aanraden om dit te doen. Ik maak bijvoorbeeld veel te weinig tijd vrij om over mezelf na te denken. Door deze Routekaart kom je erachter waar je goed in bent en waar je valkuilen zitten. Dit wist ik onbewust wel, maar dankzij de Routekaart kan ik het nu benoemen en er mee aan de slag! Ook ben ik nu heel benieuwd naar de Routekaarten van mijn man en kinderen!”

M:

“Ik vond de Routekaart van mijn zoon heel fijn om te lezen. Soms zie je alleen maar de negatieve punten van je kind en met dit overzicht lees je dat je kind veel kwaliteiten heeft. Je wordt er weer bewuster van gemaakt dat je niet te veel naar het negatieve moet kijken. We hebben gewoon een supermooi kind!

Ik heb onze zoon beter leren kennen en ben me bewuster geworden van hoe hij is. Ook hebben wij als ouders onszelf beter leren kennen en snappen we hoe we zelf denken of doen. We weten hierdoor dat het belangrijk is dat we regelmatig even stil staan bij wat onze zoon voelt en denkt en hoe wij door Nine Star Ki daar het beste op kunnen reageren.

Als je twijfelt over jezelf of je weet even niet meer hoe je naar je kind moet kijken, is een Routekaart naar Jezelf of je kind heel fijn om te gebruiken. Je kunt het ook steeds weer even doorlezen om jezelf weer een boost te geven of de tips toe te passen en/of aan te passen.”

Anoniem:

“Ik heb de Routekaart naar Jezelf gekocht en vond het heel bijzonder. Ik vond het soms confronterend, maar wel helder. Dat Bettie precies weet wat ik nodig heb, vond ik heel mooi om te lezen.

Ik doe al jaren astrologie, maar dit is echt hoe ik me voel en ben. Dit heb ik nog nooit zo ervaren bij de astrologie. Ik vond het heel duidelijk. Ik heb er veel uitgehaald over mezelf, ik word bevestigd in wie ik ben. Ik kon het ook aan mijn man laten lezen, zodat hij me ook beter begrijpt. Ik zou nog wel meer verdieping willen door een sessie over Nine Star Ki.

Ik zou het anderen ook aanraden. Soms denk je dat je spoken ziet, dat het niet klopt wat je voelt of denkt, maar weet je het eigenlijk wel. Dit is een bevestiging dat je het wel goed ziet. De prijs van de Routekaart is het echt waard.

Stephanie:

“Ik vond de Routekaart aangrijpend. Het is een bevestiging van hoe ik me kan voelen, de manier waarop ik kan denken en mezelf uit. Het geeft inzichten in bepaalde aspecten waarvan ik dacht het niet te begrijpen.

Ik heb eruit gehaald dat ik mezelf mag zijn, op wat voor manier dan ook! Hoe ik mezelf kan ontwikkelen in de komende jaren en het pad wellicht sterker kan bewandelen door deze inzichten. Ik kan door de Routekaart mezelf beter naar mijn familie en gezin verwoorden. Waarom ik wellicht bepaalde keuzes maak en ben wie ik ben. En dat de pieken en dalen bij mij blijken te horen.

Mocht je om wat voor reden dan ook geïnteresseerd zijn in een Routekaart over jezelf dan raad ik deze ten zeerste aan. Het heeft mij versteld doen staan van hoeveel overeen kwam en kon verduidelijken. De prijs is wat dat betreft eigenlijk wel te goedkoop, maar daardoor wel heel laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Ik raad de Routekaart je zeker aan.”

Bestel nu jouw Routekaart naar Jezelf

Wil jij ook weten hoe je weer terugkomt bij je eigen kern? Bestel dan een Routekaart naar jezelf en ontdek wie je echt bent.

Bestel de Routekaart

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published.